Murerfirmaet Elnegaard ApS

Tilbygning

​Er tiden blevet inde til at udvide pladsen, fx med et nyt børneværelse eller ekstra badeværelse? Eller måske til at energioptimere en del af bygningen eller taget? Hos Murerfirmaet Elnegaard ApS i Rudkøbing kan vi dig tilbyde en tilbygning eller ombygning, præcis som du drømmer om – og måske lidt bedre?

Vi kan lave et tilbud ud fra dine ønsker, samt give professionel rådgivning, inspiration og muligheder. Desuden kan vi komme med forslag og sammen finde en løsning, der passer til både behov og budget.

Vi har ekspertisen og samarbejdspartnerne til opsætning af tilbygning

Har du et større projekt med tilbygning, står vi gerne for hele entreprisen, så du slipper for besværet.

Har du selv for eksempel en tømrer til rådighed, er det fint, og ellers har vi gode, faste samarbejdspartnere, vi kan trækker på. Det er folk, som vi ved går lige så meget op i kvalitet og aftaler, som vi selv gør.

Vi kan i fællesskab kan planlægge og koordinere din tilbygning fra start til slut, så vi sikrer, at du får den løsning, som både løser dit behov og passer til dit budget.

Du henter din investering hjem, og samtidig bliver du knap så sårbar over for fremtidige stigninger i energipriser. Alt det kan vi rådgive dig om.

Vi kommer gerne forbi med forslag og tilbud på en renovering af facaden eller tilbygning ud fra dine ønsker, for vi går både op i at give god rådgivning, og i at du er tilfreds med resultatet.

Du kan få udført alle former for tilbygning

Vi bygger både til private og erhvervskunder og både på Langeland og i Svendborg. Din tilbygning kan være alt fra for eksempel ekstra værelse, garage og udestue til kontorarealer og lager.

Som lokalt, familieejet murerfirma er det vigtigt for os, at du får både den bedste løsning og den bedste service og proces. Vi gør derfor altid en dyd ud af at overholde alle aftaler, så alle er tilfredse bagefter.

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde, så ring til os på telefon 62 57 17 69, eller skriv en mail på murer@elne.dk.

Som lokal, familieejet virksomhed går vi altid op i, at vores kunder får den bedste løsning. Ikke bare en der holder sig flot i mange år, men også en hvor vi holder alle aftaler om tider, materialer og økonomi. Det er en æressag.

Vil du have uddybende information om facaderenovering samt en vurdering af dit hus, kan du kontakte os på telefon 62 57 17 69 eller skriv en e-mail på murer@elne.dk.