Murerfirmaet Elnegaard ApS

Facaderenovering

Er facaden ikke helt så flot, som den har været? Eller ønsker du at sænke din varmeregning? Så kan vi løse begge dele med en effektiv facaderenovering.

Hos Murerfirmaet Elnegaard ApS i Rudkøbing har vi mange års erfaring med både renovering og efterisolering af facader på alle typer boliger og bygninger. Vi har fornyet facader på hele Langeland og i Svendborg samt både for private og erhvervskunder. 

Erfaringerne herfra får du automatisk med i købet.

Spar penge med en facaderenovering med isolering

Traditionelt har facaderenovering kun handlet om at give for eksempel parcelhuse et æstetisk løft, men vi tilbyder også at udføre en udvendig isolering samtidig. Dermed kan du spare på varmeregningen, også selv om dit hus måske ikke ligefrem er et energivenligt byggeri.

Du henter din investering hjem, og samtidig bliver du knap så sårbar over for fremtidige stigninger i energipriser. Alt det kan vi rådgive dig om.

Vi kommer gerne forbi med forslag og tilbud på en renovering af facaden eller tilbygning ud fra dine ønsker, for vi går både op i at give god rådgivning, og i at du er tilfreds med resultatet.

Skal din facade sandblæses eller vandskures?

Vi tilbyder naturligvis både facaderenovering som sandblæsning eller vandskuring og desuden kan du også få omfugning. Vi stiller med både professionel indsigt og udstyr, og har blandt andet stilladser til rådighed, hvis det skulle blive nødvendigt.

Som lokal, familieejet virksomhed går vi altid op i, at vores kunder får den bedste løsning. Ikke bare en der holder sig flot i mange år, men også en hvor vi holder alle aftaler om tider, materialer og økonomi. Det er en æressag.

Vil du have uddybende information om facaderenovering samt en vurdering af dit hus, kan du kontakte os på telefon 62 57 17 69 eller skriv en e-mail på murer@elne.dk.