Murerfirmaet Elnegaard ApS

Badeværelser

Drømmer du om et nyt moderne badeværelse?​

Går du og dagdrømmer om en renovering af badeværelse? Eller skal du have bygget et nyt badeværelse fra bunden i et nyt hus eller i en tilbygning? Så tag fat os.

Hos Murerfirmaet Elnegaard ApS i Rudkøbing har vi, Pau og Kim, muret vægge, lagt gulv og sat fliser op på mange forskellige badeværelser i alle størrelser, ikke mindst siden vi overtog firmaet i 2002. Vi ved derfor, hvordan man monterer badeværelser, der holder de næste mange år – uanset om det er helt nyt eller en renovering af badeværelse. Og uanset om det er til private eller erhverv.

Stor inspiration til renovering af badeværelse

Personlige ting som håndklæder, forhæng og så videre lader vi dig om, men ellers har vi masser af forslag og inspiration til renovering af badeværelse.

Nogle ved fra starten, præcis hvordan det skal se ud, mens andre er mere i tvivl om, hvilke muligheder der er for indretning. Her er vi altid klar med professionel rådgivning og inspiration, hvis du gerne vil have input fra en fagmand.

Du får et klart overblik over for eksempel muligheder, priser, tidsrammer, og kan vælge den løsning, der passer dig bedst. 

Få monteret badeværelset af vores samarbejdspartnere

Selv om vi murere kan meget, så kræver det flere håndværksgrupper, når vi udføre renovering af badeværelse. Kender du selv nogen, arbejder vi med dem. Ellers kender vi både dygtige og stabile VVSere, tømrer og elektrikere, vi kan kalde ind.

Vi tilbyder naturligvis at stå for al koordinering af tider og aftaler, så du kun behøver at tage fat i os. Det er vigtigt for os som lokalt, familieejet murerfirma, at du får et godt resultat og en god oplevelse, så vi overholder altid alle aftaler, så alle er tilfredse bagefter. Vil du vide mere om mulighederne for et nyt badeværelse?

Så tag fat i os på telefon 62 57 17 69, eller send os en e-mail på murer@elne.dk. Vi kører på hele Langeland og i Svendborg og kigger gerne forbi med et uforpligtende tilbud.