Murerfirmaet Elnegaard ApS

Tagarbejde

Er tiden ved at være inde til at få ordnet husets mest udsatte overflade? Det er kun naturligt, at der gennem årene vil opstå behov for tagrenovering eller facaderenovering, og når tiden kommer til udskiftning med et nyt tag hjælper vi gerne. Det kan også være tilfældet at du bygger til, og derfor også har behov for mere tag. Uanset årsagen varetager vi gerne opgaven for dig.

Hos Murerfirmaet Elnegaard ApS i Rudkøbing har vi allerede mange års erfaring med tagarbejde, og derfor kan vi også sikre valg, at din bygning får den rette tagløsning. Vi har hjulpet både private og erhvervskunder med effektiv tagrenovering eller nyt tag

Desuden kan vi som murere sørge for, at for eksempel skorsten og kviste er i god stand, så er tæt og alt fungerer optimalt.

Vælg en tagrenovering ud fra professionel rådgivning

Vi går meget op i at levere kompetent rådgivning, klart overblik, gode løsninger og glade kunder. Derfor begynder vi også dit tagprojekt med en indgående snak om mulighederne og rammerne, så du får et nyt tag efter dine ønsker. Det er ikke uden grund, at tegl og betonsten er blandt de mest anvendte tagtyper i Danmark.

Udover den lange levetid er de populære tage også flotte og med til at give huse og bygninger et smukt ydre. Vi tilbyder renovering af tag og udskiftning af alle slags tage i tegl og betonsten og naturligvis også mureropgaver, skulle du have behov for det.

Lad et lokalt murerfirma ordne dit tagarbejde

Vi kan sørge for hele løsningen, når du ønsker nyt tag. For eksempel samarbejder vi allerede med en god, stabil tømrer, hvis det bliver nødvendig.

Da vi er et lokalt, familieejet murerfirma, har du garanti for, at vi leverer et godt resultat, en god oplevelse og altid overholder altid alle aftaler. Vi lever af tilfredse kunder og samtidig har vi en stor professionel stolthed.

Vi udfører arbejde på hele Langeland og i Svendborg og kommer gerne forbi til en gennemgang og et uforpligtende tilbud på nyt tag ud fra om det skal være tagrenovering eller udskiftning. Du kan kontakte os på telefon 62 57 17 69, eller sende os en mail på murer@elne.dk.