Tilbygning

​Er tiden blevet inde til at udvide pladsen, fx med et nyt børneværelse eller ekstra badeværelse? Eller måske til at energioptimere en del af bygningen eller taget? Hos Murerfirmaet Elnegaard ApS i Rudkøbing kan vi dig tilbyde en tilbygning eller ombygning, præcis som du drømmer om – og måske lidt bedre?

Vi kan lave et tilbud ud fra dine ønsker, samt give professionel rådgivning, inspiration og muligheder. Desuden kan vi komme med forslag og sammen finde en løsning, der passer til både behov og budget.

Vi har ekspertisen og samarbejdspartnerne til opsætning af tilbygning

Har du et større projekt med tilbygning, står vi gerne for hele entreprisen, så du slipper for besværet.

Har du selv for eksempel en tømrer til rådighed, er det fint, og ellers har vi gode, faste samarbejdspartnere, vi kan trækker på. Det er folk, som vi ved går lige så meget op i kvalitet og aftaler, som vi selv gør.

Vi kan i fællesskab kan planlægge og koordinere din tilbygning fra start til slut, så vi sikrer, at du får den løsning, som både løser dit behov og passer til dit budget.

Du kan få udført alle former for tilbygning

Vi bygger både til private og erhvervskunder og både på Langeland og i Svendborg. Din tilbygning kan være alt fra for eksempel ekstra værelse, garage og udestue til kontorarealer og lager.

Som lokalt, familieejet murerfirma er det vigtigt for os, at du får både den bedste løsning og den bedste service og proces. Vi gør derfor altid en dyd ud af at overholde alle aftaler, så alle er tilfredse bagefter.

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde, så ring til os på telefon 62 57 17 69, eller skriv en mail på murer@elne.dk.